svár, jak zjistit, kdo někoho pohnul


Odpověď 1:

Jak již bylo zmíněno, pokud požádáte osobu A, aby byla vaším přítelem, a čekáte na odpověď, zkontrolujte její profil. Pokud se zobrazí „přidat přítele“, smazali jej. Měl jsem někoho, koho znám, celkem dobře, kdo nepřijal mou žádost. Setkali jsme se několikrát, měli jsme společný zájem a dokonce jsem mu nechal jít zaparkovat auto na mé cestě, když se chystal na letiště. Nebylo to, jako bychom byli cizinci. Znovu jsem poslal požadavek v domnění, že jej mohl omylem smazat a o několik dní později zkontroloval, že jeho profil zobrazoval „přidat přítele“. Zkusil jsem to potřetí - totéž. Stačí říci, že tato osoba je nyní zablokována. Není pravděpodobné, že bych do něj narazil, jakmile jsem naposledy slyšel, že se přestěhoval do USA, a my už nemáme společný zájem. Seru na něj.


Odpověď 2:

Začnu tuto odpověď stejně, jako začnu odpovídat na mnoho otázek, které dostávám ohledně FB. Pokud nemáte přístup k účtu FB dotyčné osoby, nemůžete. Pokud chcete zjistit, zda někdo smazal žádost o přátelství z vašeho vlastního účtu FB, můžete si vždy prohlédnout svůj protokol aktivit. Ale pokud má někdo přístup k vašemu účtu, má také přístup k vašemu protokolu aktivit a vy si tam můžete vybrat a vybrat, co chcete smazat. Spousta lidí však zapomíná na protokol aktivit, takže stojí za to vyzkoušet… pokud si myslíte, že někdo něco smazal z vašeho vlastního účtu. To znamená, že všechny tyto věci budou také fungovat, pokud samozřejmě máte přístup k FB účtu někoho jiného, ​​samozřejmě. Přesto byste neměli slídit účty jiných lidí a pokud máte pocit, že musíte ... možná nejste se správnou osobou. To je jen můj názor. Hodně štěstí!


Odpověď 3:

Chci odpovědět na tuto otázku s ohledem na nejnovější verzi aplikace Facebook pro Android.

Věci jsou velmi snadné, pokud jste oba (tj. Vy a další požadovaná osoba) byli dříve přáteli.

Pokud smažou váš požadavek, neuvidíte na jeho profilu tlačítko „Přidat přítele“ po dobu 1 roku. Můžete vidět pouze tlačítko pro sledování nebo někdy pouze tlačítko „msg“ a „more“.

Stále však neexistuje možnost vědět, jestli někdo „neznámý“ smaže vaši žádost o přátelství z Androidu.

Facebook nikdy neinformuje druhou osobu o jejím smazaném požadavku.


Odpověď 4:

Pokud někdo smaže vaši žádost o přátelství, nebudete ji moci po dobu 1 roku posílat.

Jak to víš?

: - Přejít na profil dané osoby. Pokud smaže váš požadavek, neuvidíte možnost „Přidat přítele“ v jeho profilu po dobu jednoho roku. Ale můžete ho odpálit. (PM: - Parsonal Message)


Odpověď 5:

Myslím, že v dnešní době, kdy je požadavek odmítnut, se tlačítko Přidat přítele změní na „Zpráva“, takže se již nebudete moci pokoušet odeslat požadavek.

To pro mě bylo nepříjemné, protože jsem se chtěl s někým znovu spojit a tlačítko Přidat přítele se nevrátilo přesně rok od poloviny roku 2018 do poloviny roku 2019.

Na druhou stranu, člověk, který se neustále snaží být mým přítelem, už mě nemůže obtěžovat žádostí o přátelství, kromě jednou za rok.


Odpověď 6:

Facebook vám neoznámí, že někdo smazal vaši žádost o přátelství. Pokud však tento profil na své stránce najdete znovu v návrzích nebo v některém ze seznamů přátel vašeho přítele a již jste mu poslali žádost o přátelství a profil zobrazuje Možnost „Přidat přítele“, takže to znamená, že smazal vaši žádost.


Odpověď 7:

Změní se váš život tím, že nebudete přátelé s tím, kdo mazal žádosti, jako by to byli přátelé, neměli byste jejich telefonní číslo


Odpověď 8:

Už to nebude na Facebooku a řekne vám, kdo vám poslal žádosti o přátelství. Ale na vašem e-mailu možná máte, kdo vám poslal žádosti o přátelství


Odpověď 9:

Pravděpodobně proto, že jednotlivec, od kterého to požadujete, nikdy neodpoví. Někdy se to může stát. Hodně štěstí